Захист прав працівників холдингу “ЛАЗ”!!!

ІНШІ

Ми, громада міста Львова , просимо захистити права колишніх працівників холдингу «ЛАЗ», які обурені невиплатою, заробітної плати,що гарантовано нормами ст. 43 Конституції України.
Станом на сьогодні керівництвом ЛАЗу, порушено норми законодавства України у звязку з чим дане підприємство, заборгувало колишнім працівникам 10000000 гривень, іншим підприємством ТОВ «Сіті Транспорт Груп» (з 01.09.2017 р. перейменовано на ТОВ «Автомобілі України») заборговано колишнім працівникам ВСП ТОВ «Сіті Транспорт Груп» м. Львів заробітну плату у розмірі 3000000 гривень.
За інформацією державної виконавчої служби, проблемним питанням в погашенні цієї заборгованості є, відсутність майна та коштів для стягнення з боржників.

Однак незважаючи на відкрите виконавче провадження з питань погашення цієї заборгованості та численні зверення до керівництва “ЛАЗ”у, правоохоронних органів, питання залишається невирішеним .
Враховуючи викладене: просимо ЛМР, як орган місцевого самоврядування:
1. Провести інвентаризацію всього рухомого та нерухомого майно , що знаходиться на території ЛАЗу, яка є міською територією!
2.звернутися до ЛОДА, як місцевого органу державної виконавчої влади , Кабінету Міністрів України, стосовно взяття на особистий контроль, вирішення питання погашення боргів із заробітної плати, перед колишніми працівниками холдингу “ЛАЗ”.

Оприлюднення відповіді не пізніше:

Станом на 20 лютого петицію підписали 522 особи з 500 необхідних.