+ ще 192 громади!

Встановлення світлофора на вулиці Любінська 152-160Б

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

На вулиці Любінська, поруч з будинками №№ 160Б та 152 необхідно та вкрай важливо встановити регульований світлофор з кнопкою, нанести розмітку для транспортних засобів на даній ділянці дороги, розробити план освітлення дороги та розглянути пропозицію щодо освітлення пішохідного переходу вночі. Неподалік даного перехрестя знаходиться Ліцей №15 учні якого йдуть на навчання ходять на прогулянку до Скнилівського парку, а це 1-11 класи діти мають перебігати через небезпечну ділянку, адже на даній дорозі великий об'єм трафіку. Звичайні громадяни, які переходять дорогу також наражають себе на небезпеку на шляху до роботи, в магазин, на зупинку громадського транспорту, через дуже аварійно-небезпечну ділянку. Водії ігнорують знак пішохідного переходу та й саму зебру і просто не пропускають пішоходів прямуючи значно перевищуючи швидкість руху. Тому пропоную встановити світлофор, також встановлення додаткових знаків дорожнього руху, які вказують водію про небезпеку даної ділянки. Не хотів би стати свідком ДТП (з тяжкими наслідками з участю пішоходів через недотримання та ігнорування водіями ПДР), та аварійних ситуацій за участі пішоходів та водіїв транспортних засобів на цьому відрізку дороги. Тому вважаю, що дана тема є актуальна для розгляду громадян (особливо батьків, діти яких кожного дня переходять дану ділянку дороги) та Львівській міській раді. Вважаю, що раціональним вирішенням даного питання буде встановлення світлофора.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 17 січня петицію підписали 19 осіб з 500 необхідних.