Бактеріологічний аналізатор у Лікарню швидкої медичної допомоги

ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я

Терміново придбати у Лікарню швидкої медичної допомоги на Топольній бактеріологічний аналізатор корейського виробництва, так як вже 2020 рік а протоколи лікування часів 90х років.

Зараз лікування пацієнтів у лікарні швидкої медичної допомоги проходить емпіричним способом, тобто, призначали антибіотики, виходячи з інструкції до них чи відповідно до протоколів лікування. На одних антибіотики діяли, на інших – ні. Якщо через три дні не наступало полегшення, призначали інші.Таким чином людей наражають на небезпеку звикання до антибіотиків,може прийти той момент що жоден антибіотик не допоможе людині і вона помре.
Прошу звернути увагу шо у всіх європейських лікарняє є такі аналізатори.
Фармацевтичні компанії звичайно будуть лобіювати, щоб саме цей бактеріологічний аналізатор не з'явивлявся у лікарнях,так як зменьшить кількисть антибіотиків які купують пацієнти лікарень.

Прощу вас усвідомити, що бактеріологічний аналізатор є панацеєю для людей,він збереже тисячи імунних систем і життів людей нашого міста.

Цей апарат після встановлення збудника інфекційної хвороби, відразу ж підбирає антибіотики, до яких чутлива та чи інша бактерія. Це дозволяє всього за декілька годин діагностувати інфекційне захворювання, нерідко доволі рідкісне, і чітко підібрати лікування.Бактеріологічний аналізатор при встановленні збудника хвороби відразу визначає антибіотики, до яких він чутливий – найбільш чутливий, менш чутливий і нечутливий. Це дозволяє не лише з першого дня розпочати правильне лікування пацієнта, що допоможе уникнути ускладнень, а й вирішити ще одну важливу для нас проблему – уникнути звикання до антибіотиків.
Апарат- корейського виробництва, адаптований для роботи в країнах Євросоюзу. Такі є у Польщі, Чехії, Словаччині та інших країнах Євросоюзу.Цей апарат дозволяє у випадку якоїсь надзвичайно рідкісної хвороби, коли є сумнів, чи це дійсно цей збудник, вийти на будь-яку лабораторію європейських країн, де є такі ж аналізатори, і підтвердити діагноз.

Раніше йшло не менше п’яти днів на те, аби дізнатися, який мікроорганізм викликав захворювання. І ще треба було днів два, або встановити, який антибіотик до нього чутливий. Тепер встановити збудник і визначити, до якого антибіотика він чутливий, можна всього за декілька годин

Вартість аналізатора близько 2 млн. грн ,думаю для бюджета міста це капля у морі у порівняні з користю яку він дасть з перших днів роботи.Можливо він врятує вашого рідного ,не будем забувати що медицину потрібно розвивати.
Орієнтовна вартість реактивів для одного дослідження 160-200 гривень.Це копійки при тому ,коли люди приймають по протоколу по два антибіотика на добу на суму 1500 гривень.

Прошу Вас підтримати і не піддавати сумніву доцільність бактеріологічного аналізатора. Свідомість людей починається з самих людей. Дякую!

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 26 лютого петицію підписали 360 осіб з 500 необхідних.