Відкрити вул. М. Голубця та вул. Кінцева для транзитного руху легкового автотранспорту

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

З метою уникнення заторів автотранспорту на вул. Личаківська, зменшення масового скупчення транспорту на перехрестях вул. Пасічна та вул. Личаківська, просимо відкрити вул. М. Голубця та вул. Кінцева для транзитного руху легкового автотранспорту!

Попередньо вул. М. Голубця була фактично непроїзною, у зв'язку з відсутністю дорожнього покриття. Тому мешканці цієї вулиці постійно вимагали у Міської Ради зробити ремонт, щоб вони могли безпечно нею користуватися. У 2017 році, коштами громади міста Львова, вул. Голубця була реконструйована. Проте проектом реконструкції не було передбачено облаштування тротуарів та пішохідних доріжок, як результат - отримали вулицю обмежену у використанні для автотранспорту. Надалі мешканці вул. М. Голубця та вул. Кінцева добились в органів самоврядування рішення, щодо закриття даних вулиць для руху автотранспорту, встановивши відповідні дорожні знаки та засоби обмеження руху.

В даному випадку спостерігаємо ситуацію де мешканці вищезгаданих вулиць, отримавши кошти громади міста на реконструкцію, надалі вимагають обмеження руху на даних вулицях, створюючи труднощі неспівставно більшій кількості мешканців міста Львова та прилеглих міст/сіл.
(слід зважити, що мешканці прилеглих міст/сіл, працюючи на СПД Львова, сплачують місцеві податки у бюджет міста Львова).

Зважаючи на все вищезазначене, на час пошуку рішень, щодо розвантаженням перехрестя вул. Пасічна та вул. Личаківська, просимо:

1. відкрити вул. М. Голубця та вул. Кінцева для транзитного руху легкового автотранспорту,
2. організувати ефективний рух транспортних засобів (в т.ч. скеровування транспортних потоків у реверсному режимі),
3. розробити план заходів, щодо підвищення безпеки руху пішоходів мешканців М. Голубця та вул. Кінцева,
4. при необхідності, внести відповідні зміни у містобудівну документацію.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 23 лютого петицію підписали 241 особа з 500 необхідних.