Ремонт спортивного майданчику на території школи №45 (наукова 25)

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

Стан стадіону, баскетбольного майбанчика, волейбольного майданчика і спортивного обладнання (такого як перекладини, шведська стінка і т.д.), яке розміщенно на території школи №45 в надзвичайно поганому стані. До прикладу, на стадіоні таке враження танками їздили, а на території баскетбольного майданчику відсутні баскетбольні щити і частина асфальтного покриття.

Прошу зробити реставрацію спортивного майданчика на території школи, щоб створити безпечні і комфортні умови перебування на цій території учнів школи і дітей із району. В рамках реставрації прошу обладнати територію міцним металевим (антивандальним) обладнанням - не обов'язково купувати дороге обладнання, для прикладу, достатньо просто зварити до купи декілька труб із металу і надійно встановити щоб отримати перекладину.
Результатом реалізованого проекту зможуть користуватись учні школи, діти, підлітки, які проживають біля школи, а також дорослі, які забажають провести час із користю для свого фізичного здоров'я.

Дата створення:

Станом на 3 квітня петицію підписали 164 особи з 500 необхідних.