Велопаркінг

Велосипед все більше стає популярний у великих містах.
Львів не виняток. Львів один з перших міст в Україні по кількості велосипедних доріжок. Велосипедом найзручніше та найшвидше можна добратися з точки А в точку Б
Також набирають обертів доставки на велосипеді, велосипедистів з кожним днем все більшає і більшає.
Але на жаль не завжди є місце де можна залишити велосипед, через це люди змушені пришпиляти велосипед до всього що кидається в очі (дерево, перило під'їзду, дорожній знак та ін.) це досить незручно та й досить не гарно дивиться в цивилізованому місці . Тому люди не завжди їдуть по справах на велосипеді бо немає до чого пришпилити свій велосипед.
Через це прохання до міської влади встановити велопаркінги біля таких закладів:
Навчальні заклади (школи, садочки, коледжі, університети), Поліклініки, Лікарні, Магазини, Супермаркети, Ринки, та ін., також було б добре встановити хоча б по одному велопаркінгу біля кожного житлового будинку.
Я думаю більшість людей після цього пересяде з автомобіля або громадського транспорту на велосипед що в свою чергу зменшить затори на дорозі.
Але велосипедистів прошу в свою чергу дотримуватись ПДР та подбати про свою безпеку одягайте шлем перед тим як сідати на велосипед.
Фото найуніверсальнішого та найзручнішого (на мою думку) вело паркінгу додаю:

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 23 лютого петицію підписали 25 осіб з 500 необхідних.