відновлення фонтану на Погулянці (напроти входу в Палац молоді)

Шановні львів"яни ! Прошу підтримати петицію про відновлення фонтану в парку Погулянка( напроти входу в Палац учнівської молоді). Я вже близько 30 років мешкаю неподалік, зростають мої діти. Я, на жаль, не памятаю працюючий фонтан. Бачу лише жалюгідні розкрадені залишки цього гарного для людей проекту. Поржавілі залишки труб, розбиті гранітні плити .... і рік за роком минає. Тисячі людей з діточками приходять на вихідні у парк на Погулянку . Давайте для них, для дітей , для їх щирого сміху, спільними зусиллями відновимо цей фонтан. Це буде і для маленьких львів"ян і для не маленьких, для нашого затишку , не для бізнесу. Це дорого, довго і мабуть є речі важливіші... Комуналка, сміття, дороги….Але я не хочу чекати ще 30 років, бо і через 30 років будуть речі важливіші ніж фонтан. Сусіди, громада, спробуємо відновити цей фонтан. Давайте змінимо район на краще, давайте змінимо Львів на краще !Підтримайте петицію. Сподіваюсь одним із перших підтримає петицію наш народний депутат від нашого округу та надасть моральну і консультаційну підтримку. Можливо, міський голова підтримає, можливо голова Личаківської РА ? Чому ні. Одна людина – це мізер, а разом ми СИЛА, ГРОМАДА !

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 30 березня петицію підписали 147 осіб з 500 необхідних.