Зробити Зоряна Кіся радником Садового з питань прав людини

СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ТА ОХОРОНА ПРАЦІ

Враховуючи події, які сталися у Львові під час ЛГБТ-фестивалю, вважаємо, що меру Садовому потрібен радник, який зможе допомогти врегулювати такі ситуації, уникнути конфліктів, та забезпечити львів’янам реалізацію прав на свободу вираження думок та на мирні зібрання.

Ми переконані, що, кандидатура Зоряна Кіся є найкращою. Він-львів'янин, його батько - відомий культуролог Роман Кісь, сестра - відома феміністка Оксана Кісь.

Зорян уміло поєднує любов до України та любов до прав людини. Якщо слідкувати за його сторінкою у Facebook, можна в цьому переконатися. Він викладав новій поліції “Курс толератність та права людини” у Львові, під час своєї роботи він часто організовував мирні акції, зокрема кілька років займався питанням безпеки під час Маршу рівності в Києві.

Важливо відзначити великий досвід пана Кіся як правозахисника: працював в найбільшій правозахисній організації Amnesty International, тепер працює в американській правозахисній організації Freedom House. Закінчив Львівський університет та Академію адвокатури в Києві. Він точно зможе допомогти меру міста розібратися у питаннях прав людини.

Також, багатьом Кісь відомий, як засновник руху “Врятуйте Жовтень” і руху “Бульвар Вацлава Гавела”.

Враховуючи вищесказане, закликаємо підтримати пропозицію надати Зоряну Кісю статус радника мера Львова з питань прав людини на громадських засадах.

Дата створення:

Добрий день, дана петиція не набрала необхідних 1000 голосів протягом 60 днів і відправлена в архів.

Станом на 27 травня петицію підписали 76 осіб з 500 необхідних.