Побудова у Львові Льодової Арени у рамках програми "Хокей України"

Ми чітко усвідомлюємо, що процес побудови нової України – країни європейського зразку – потрібно починати перш за все з себе, з кожного з нас. Ми – представники хокейної спільноти Львова, з усією відповідальності хочемо звернутися з проханням посприяти хокейній громадськості звести льодову арену у нашому місті в рамках державної програми «Хокей України». Ця програма була започаткована у 2008 році з метою будівництва льодових палаців по цілій Україні. Нажаль у місті Лева така споруда не була збудована. Хоча міською владою була виділена земля і були розпочаті підготовчі роботи, проте ми не дочекалися фінансування цього проекту з боку держави. А Львів до слова є батьківщиною хокею в Україні, адже саме у нашому місті зародився цей вид спорту ще більше 100 років тому. Тому хочеться щоб така арена функціонувала і приносила радість усім жителям міста. У першу чергу льодова арена дозволить залучити молоде покоління до занять хокеєм з шайбою та фігурним катанням. Сподіваємось на підтримку цієї ініціативи.

Дата створення:

Станом на 4 квітня петицію підписали 206 осіб з 500 необхідних.