Розблокування дороги на вул. Старій (біля будинку № 1, 3) у м. Львові поблизу тимчасового ринку «Добробут»

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Протягом більш, ніж десяти років незаконно перекрита частина вулиці Старої у м. Львові для автомобілів та для пішоходів.
Тимчасовий ринок «Добробут» самовільно захопив проїзну частину вул. Старої (біля будинку № 1, 3) у м. Львові, чим унеможливлений проїзд не тільки мешканцям прилеглих будинків, а також проїзд пожежних машин та іншого спеціалізованого транспорту до сусідніх будинків.
Дана дорога заблокована огорожею та шлагбаумами у вигляді металевих труб. Такі дії можуть призвести до тяжких наслідків, оскільки жодна спеціалізована служба не має доступу до даної території.
Тимчасовий ринок «Добробут» загалом порушує права кожного мешканця міста Львова, а зокрема мешканців усіх прилеглих будинків. Тим більше, такі дії створюють загрозу життю, здоров’ю та майну, як працівників тимчасового ринку «Добробут», так і мешканців сусідніх будинків, оскільки немає вільного доступу пожежників, поліції та інших служб до великої частини вул. Старої та пл. Я.Осмомисла.
Інтереси бізнесу не можуть бути вищими за права мешканців! Вимагаємо від влади міста узяти дану ситуацію під особистий контроль та повністю звільнити проїзну та пішохідну частини вулиці Старої біля тимчасового ринку «Добробут»!

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 18 листопада петицію підписали 68 осіб з 500 необхідних.