Створення пішохідного переходу вул. Широка 49-57 (Левандівка)

Прошу звернути увагу на дану проблеми нашого мікрорайону Левандівка.
Мешкаю на даному мікрорайоні більше 15 років і кожного дня бачу різні ситуації як діти, батьки з дітьми, люди літнього віку та інші, переходять дорогу в недозволеному для цього місці. (позначено салатовим кольором на фото)
Пропоную створенння пішохідного переходу на цій ділянці дороги (на фото позначено салатовим кольором) для збільшення безпеки та комфорту руху пішоходів. Щодня через вул. Широку саме на цій ділянці переходять тисячі людей.
Якщо розглянути розміщення пішохідних переходів по вул Широкій то ситуація наступна: всього на даній вулиці 4 пішохідних переходи (від перехрестя Сяйво-Широка до Широка-Суботівська (на фото позначено червоним кольором)). Тобто ще 1 - зайвим не буде, враховуючи, яка небезпечна ділянка.
Також, прошу звернути увагу на те, що на даній ділянці розміщена зупинка громадського транспорту (вул. Доробок) до якої мешканці Левандівки переходять на пряму через вулицю Широку, оскільки їм не вигідно та в певній мірі важко йти на перехід аж до Левандівського базару (робити такий великий круг, а людина може бути похилого віку, може нести важкі сумки). (на фото позначено оранжевою лінією)
Також прошу звернути увагу на те, що на вул. Вигоди 27 знаходиться НВК "Школа І ступеня - гімназія Гроно", до якої школярі та учителі рухаються йдучи цією ділянкою дороги (на фото позначено оранжевою лінією). Я також навчався в даному закладі, також переходив дорогу в даному місці, оскільки жив в стороні вулиць Доробок, Вигоди, Пілотів, Моторна, Повітряна, Калнишевського та інших (можна побачити на фото, яке додається), тому добре розумію, що таке недостача пішохідного переходу на цій ділянці.

Всі ми переживаємо за безпеку своїх близьких, своїх дітей, а даний крок дозволить покращити безпеку життя для наших рідних та зменшить к-сть дорожньо-транспортних пригод на цій ділянці.

Дата створення:

Станом на 12 грудня петицію підписали 27 осіб з 500 необхідних.