+ ще 161 громадa!

Нічна маршрутка у Винники

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Місто Винники тісно інтегроване в соціально-економічне життя Львова. Населення міста станом на 2017 рік становить близько 20 тисяч осіб, що не поступається іншим мікрорайонам Львова. Місцеві мешканці працюють, навчаться, та відпочивають у Львові.
Наразі транспортне сполучення Винників і Львова обмежується кількома міськими маршрутками та автобусом: маршрутки №40, 29, 36, автобус 5А, а також деякі приміські маршрутки. Станом на сьогодні ці маршрути не задовольняють потреби винниківчан, а найпізніша маршрутка з центру Львова відправляється максимум о 21:00 з площі Митної. Враховуючи тісну інтеграцію Винників зі Львовом, пропоную відкрити додатковий нічний маршрут – Пл. Різні – Винники, з наступним маршрутом руху: Пл. Різні – вул. Б. Хмельницького - вул. Старознесенська – вул. Богданівська – вул. Тракт Глинянський – Лисиничі – Винники.
У разі запровадження цього нічного маршруту:
• суттєво покращиться сполучення між Львовом та Винниками;
• додатково охопить село Лисиничі, яке також достатньо інтегроване в суспільно-економічне життя Львова;
• дасть можливість добратись у нічний час доби, за помірну ціну, мешканця вул. Б. Хмельницького - вул. Старознесенська – вул. Богданівська – вул. Тракт Глинянський, які не охоплені до цього часу жодним іншим нічним маршрутом.
• принесе комунальному перевізнику АТП№1 додаткові надходження, адже очевидно, що такий маршрут користуватиметься популярністю.

Дата створення:

Станом на 15 грудня петицію підписали 184 особи з 500 необхідних.