+ ще 153 громади!

Прошу заборонити розміщення реклами вздовж доріг для зменшення числа ДТП та рівня смертності на наших дорогах.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Шановний пане міський голово ,хотів би попросити вас звернути увагу на проблему реклами, яка розміщується ледь не кожних пів кілометра на будь-якій дорозі. Я, як свідома людина розумію, що розміщення реклами дає колосальні кошти, але хочу зауважити, що мене, як водія під час руху воно суттєво відволікає та не дає сконцентрувати увагу на дорозі. Візьмімо до уваги молодих водіїв з досить малим досвідом. Їм буде вдвічі складніше кермувати автомобілем, так як їм через брак досвіду не завжди вдається концентруватись на дорозі. Не мені нагадувати про кількість ДТП та число смертності на наших дорогах. Візьмімо для прикладу Чехію, де минулого року повністю заборонили будь-які види реклам вздовж доріг. Це і красиво і дозволило зменшити число ДТП. Тому прошу вас, пане міський голово, скористатися досвідом Чехії та заборонити розміщення реклами вздовж українських доріг.

Дата створення:

Станом на 18 серпня петицію підписали 27 осіб з 500 необхідних.