Штрафні санкції до водіїв маршруток

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Накипіло!
Прошу ввести штрафні санкції до водіїв маршруток у зв'язку з тим, що вони ігнорують зупинки, в очікуванні на крик по автобусу "зупиніть на зупинці!", або знаку про зупинку від стоячих пасажирів на зупинці! В іншому випадку, водій чогось сам собі вирішує чи хоче він зупинятися на тій чи іншій зупинці!
За 8 місяців активного користування міським транспортом, я стикаюся з ситуацією коли інші люди, в тому числі і я, забувши вказати водію, щоб він зупинився на зупинці на якій він повинен зупинятися, але я так розумію, що багато водіїв просто не знають де ці зупинки, то доводилося повертатися на попередню зупинку пішки. Ця ситуація повторюється якщо не кожен день, то через день точно я спостерігаю подібні ситуації, з якими доводиться стикатися людям! Перебуваючи в Польщі всього навсього 3 місяці, і активно використовуючи тіж самі маршрутні автобуси, я і інші пасажири НІ РАЗУ не стикалися з подібним ідіотизмом, тому що там, вне залежності від від того, виходить хтось, буде хтось сідати чи ні, але водій зупиняється НА КОЖНІЙ ЗУПИНЦІ!!!
Прошу надати якийсь номер, створити маленький сайт, розділ вже на готовому сайті або щось, де б люди могли залишати скарги на водіїв маршруток!
Так само провести з ними бесіду і пояснити проблему і щоб вона більше не повторювалась в майбутньому! Якщо будуть скарги, то до цих водіїв щоб діяли санкції у вигляді грошового стягнення!
Дякую за розуміння! Сподіваюсь на підтримку!
Гарного всім дня :)

Дата створення:

Станом на 19 липня петицію підписали 190 осіб з 500 необхідних.