Завишення пішохідних переходів над рівнем проїжджої частини

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Останнім часом місто витратило великі ресурси на заниження тротуарів в місцях пішохідних переходів. Це призвело до того, що разом з тротуаром заниження має і проїжджа частина дороги, відповідно коли падає дощ (досить поширене у Львові природне явище) або тане сніг - точнісінько на переходах утворюються величезні калюжі. Це створює незручності для пішоходів: доводиться обходити і переходити дорогу поза переходом, а також машини що їдуть повз, обливають людей брудом. В ідеальному світі водії мали б зупинятись, але то не про наших людей в більшості випадків.

Тому є пропозиція навпаки створювати підвищення рівня дорожного покриття на пішохідних переходах до рівня тротуарів. Маю надію, що це допоможе переходити дорогу сухим і створить додаткову фізичну перешкоду для машин, що будуть змушені скидати швидкість для безпечного проїзду. Слід пам'ятати, що місто - це середовище для ЛЮДЕЙ в першу чергу, а не для автомобілів.

Дата створення:

Станом на 22 вересня петицію підписали 63 особи з 500 необхідних.