+ ще 153 громади!

Зупинка громадського транспорту по вулиці Шевченка 17

По вулиці Шевченка №17 побудований великий житловий масив, який також і далі розбудовується, напроти через дорогу така ж ситуація, там будується і в великій мірі вже забудований ще один великий житловий масив(крім великої кількості самих жителів на ново розбудованих територіях знаходяться великий торговий центр, школа-садок та інші громадські споруди що в цей район будуть приводити багато жителів) , що призвело до збільшення кількості проживаючих людей в цьому районі в рази. Це призводить до великого збільшення пасажиро обігу. Нажаль нинішній план зупинок громадського транспорту не може забезпечити достатню кількість зупинок в цьому районі, так як не розрахований на таку кількість людей.
Найближчі зупинки зі сторони №17 номеру це з однієї сторони в районі вул. Шевченка №3, з іншої в районі вул. Шевченка №51. Враховуючи дану ситуацію в даний момент і перспективу на майбутнє місцева громада рахує за потрібне за адресою вул.Шевченка №17 зробити зупинку громадського транспорту.

Дата створення:

Станом на 18 серпня петицію підписали 21 особа з 500 необхідних.