+ ще 141 громадa!

Створення спортивної площадки в районі Рясне

В районі Рясне спортивних площадок майже немає, а ті що є - дуже маленькі (де є турніки,бруси, драбини), 2-3 людям одночасно нереально тренуватись, а що говорити про більшу кільсть людей.. Д.еякі майданчики в плачевному стані, як на Шевченка 416, прогнутий турнік, який є дуже високий і не кожен зможе навіть залізти на нього, поломані бруси. Я пропуную створити сучасну площадку з великою кількістю різних турніків, драбинок, можливо кілька тренажерів, або лавок для пресу. Я думаю навіть одноєї такої сучасної площадки було б досить, для початку, для нас щоб ми могли повноцінно тренуватись на вулиці. Можна було б відкрити рахунок, щоб усі охочі перевели кошти на створення такої площадки, чи залучити інвенсторів, чи провести якісь захід по збору коштів, або виділити кошти з бюджету міста (що на мою думку є мало імовірним, бо кажуть що в бюджеті грошей мало).
Її можна було б зробити на території 376 школи, біля стадіону є асвальтованих полів, майданчиків - які ніяк не використовується, і тут зранку, днем та ввечері дуже багато людей тренується і такого майданчика реально не хватає.
Було б дуже круто якби ви підтримали цю петицію і ми б разом створили сучасний спортивний майданчик у цьому спальному районі.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 21 травня петицію підписали 14 осіб з 500 необхідних.