Компенсація вартості проїзду в трамваях та тролейбусах при неможливості пасажира завершити поїздку в наслідок припинення руху електричного транспорту в потрібному напрямку

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Більшість тих, хто користується трамваєм та тролейбусом, потрапляли у ситуацію, коли через несправність транспорту, відсутність струму, ДТП на дорозі чи неправильно припарковано авто, не вдавалося дістатися до місця призначення. З електротранспорту доводилося виходити та пересідати на інший вид транспорту, а кошти за проїзд не повертали.

Тому потрібно компенсовувати пасажирам вартість проїзду в трамваях та тролейбусах при неможливості завершити поїздку в наслідок припинення руху електричного транспорту в потрібному напрямку.
Компенсацію проводити у разі припинення руху електротранспорту на термін більше ніж 5 хвилин через несправність транспортного засобу, колії чи електромережі, при відсутності струму, при перешкоджанні руху іншими транспортними засобами, ДТП шляхом обміну закомпостованого квитка на новий або повернення вартості проїзду у водія.
Також потрібно розробити та впровадити механізм компенсації при оплаті проїзду з допомогою QR-коду чи банківської картки.

Дата створення:

Станом на 16 жовтня петицію підписали 75 осіб з 500 необхідних.