Впровадження нових трамвайних маршрутів номер 12, 13, 14, 15, 16

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Підтримаймо розвиток екологічного транспорту у нашому місті.
Пропоную поєднати віддалені райони міста трамвайним сполученням. Це дозволить мати зручніший доїзд мешканцям, зменшить попит на маршрутки і збереже екологію Львова. Пропоновані маршрути пролягатимуть по наявній мережі трамвайних ліній у місті, а реалізація можлива завдяки закупівлі користованих трамваїв з Німеччини та нових з Електронтрансу. Отож пропоновані маршрути:
-Номер 12 (вулиця Миколайчука - вулиця Вернадського): Промислова, Хмельницького, Замарстинівська, Підвальна, Франка, Стуса, Червоної Калини
-Номер 13 (вулиця Миколайчука - вулиця Пасічна): Промислова, Хмельницького, Замарстинівська, Підвальна, Личаківська
-Номер 14 (вулиця Миколайчука - вулиця Татарбунарська): Промислова, Хмельницького, Замарстинівська, Городоцька, Шевченка
-Номер 15 (вулиця Миколайчука - вулиця Княгині Ольги): Промислова, Хмельницького, Замарстинівська, Підвальна, Франка, Вітовського, Сахарова, Княгині Ольги
-Номер 16 (вулиця Вернадського - головний залізничний вокзал): Червоної Калини, Стуса, Вітовського, Київська, Бандери, Чернівецька
Отож Топольна, Підзамче, Личаків, Сихів, Клепарів, Наукова - за трамвай!

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 23 червня петицію підписали 25 осіб з 500 необхідних.