Провести реконструкцію Палацу спорту «Україна» на вул. Мельника, 18

Ми, мешканці Львова, представники громадськості та професійного тенісу просимо Вас підтримати проект реконструкції Палацу спорту "Україна", що на вул. Мельника, 18 за умови збереження та оновлення тренувальної бази для розвитку спорту.

На нашу думку, запропонований ТзОВ "Палац спорту Україна" проект, який передбачає спорудження 6 сучасних критих кортів, має здійснюватися виключно за супроводу фахівців Федерації тенісу України аби спортсмени отримали майданчик для тренувань у зимовий період та проведення статусних змагань. Відтак, оновлені криті корти мають відповідати усім міжнародним стандартам. Також, спортивний комплекс має стати доступним для дітей та спортсменів з соціально вразливих категорій населення. Вимогу просимо підтвердити відповідним меморандумом між ТзОВ "Палац спорту Україна", Львівською міською радою, Федерацією тенісу України.

Відзначимо, що сьогодні у Львові фактично відсутня навчальна база для тренувань саме у зимовий період. Водночас, будівля та корти на Мельника, 18 перебувають у критичному стані. Спортсмени, більшість з яких - діти тренуються у неприпустимих умовах. Вихованці тенісних шкіл Львова - майбутні Чемпіони, заслуговують на краще!

Оприлюднення відповіді не пізніше:

Станом на 16 жовтня петицію підписали 514 осіб з 500 необхідних.