+ ще 153 громади!

Завод по переробці сміття тільки в с.Грибовичі

ЕКОЛОГІЯ

Завод по переробці сміття найбільш болюча тема яка є в нашому місті , так от перечитавши сотні відповідей , переглянувши десятки відео сюжетів , провівши аналіз а також зрозумівши які в нашому місті необізнані люди вирішив створити цю петицію
Так от перше слово про яке говорить влада при чому завжди і всюди це "рекультивація" провівши опитування зрозумів шо 70% населення уявлення не мають шо це означає , так от простими словами " Закопати сміття під землю і посіяти травичку " тобто метал пластик скло органіку кераміку дерево і таке інше банально закопати і хай воно собі там розкладається , я от хочу зрозуміти чому завод в Швеції ось посилання на ЗМІ яке опублікувало дану статтю
банально переробив все своє сміття у звязку з чим люди які працювали на тому заводі банально можуть залишитися без роботи , знаючи шо подібні технології існують в світі. Львівська міська рада не спромоглась придумати кращого рішення , ніж банально взяти і закопати те шо навезли на територію Грибовицького сміттєзвалища з 1959 року .
Так от вимога до міської ради а бути точнішим до мера нашого міста Андрія Івановича Садового змінити свою позицію , та подати мою пропозицію на розгляд міської ради .Варіант який я пропоную зможе вирішити всі проблеми повязані з проблемою сміття у м.Львові та області
1 припинити шукати нові ділянки під сміттєпереробний завод
2 використати ділянку для заводу виключно ту яка запропонована на фотографії яку я добавив
3 добавити бовязкові вимога до заводу який буде побудований . Перше завод має утилізовувати 100% сміття яке до нього прибуває .Друге те що підлягає переробці має бути перероблене. Третє те що не підляє переробці має бути спалено та перетворено в електроенергію .
4. ділянка яку я запропонував надзвичайно велика близько 1 кілометра квадратного , відповідно замість того , щоб направляти 35 мільйонів євро на рекультивацію Грибовицького сміттєзвалища я пропоную направити ці гроші на будівництво заводу на дані ділянці який банально утилізує все те сміття яке пропонує міська рада закопати під землю а якщо говорити їхніми словами зробити рекультивацію , я шось не розумію 21 століття а від Львівської міської ради тільки слова про рекультиваці що заважає переробити сміття , отримати з нього прибуток із вторинної серовини та електроенергії
5 що з моєї пропозиції має місто та область по перше велике джерело елекроенергії оскільки сміття яке буде спалено і перетворено в електроенергію перебуває в дуже великих обємах , кількість пласмаси скла металу та іншого матеріалу яке прямо зараз знаходиться на території Грибовицького сміттєзвалища відразу піде на переробку з чого місто та область буде мати суттєвий прибуток оскільки таке явище як переробка в м.Львові ніколи не було тому станом на сьогодні те сміттєзвалище на 70 а то 80 % складається з матеріалу який можна переробити .
Я веду до того , що якби б ви відразу подумали головою то зозуміли , що у вас є і місце і ресурси і можливості зробити той завод. з 2016 року жодної тони смття не пеероблено , хоча відразу після трагедії на сміттєзвалищі в Грибовичах , ви повинні були розглянути варіант з тим заводом і перша ділянка для розгляду мала бути виключно в Грибовичах , що до людей які там проживають маю теж свою думку , якщо вони з 1959 року живуть поруч зі звалищем від якого так смердить шо аж очі ріже , то завод який викидає в атмосферу мінімум токсичних речовин а при сучаних таких заводах там справді ті викиди мінімальні то я думаю тим людям нічого не станеться , крім того в них відкривається перспектива роботи на сучасному заводі який знаходиться в іхньому селі , відповідно немає потреби їхати 10 кілометрів до Львова на роботу
6 хочу провести мінімальний аналіз відповідей які я отримав до цього.
...............................................................................
"Сміття, що накопичилось на полігоні з цього часу не підлягає переробці та ліквідації." Я перерошую , але яка різниця скільки років тому сміттю http://cikavi-faktu.pp.ua/180-termni-rozkladannya-smttya.html
ось посилання на ЗМІ в якому описується скільки років розкладається той чи інший матеріал Перших 6 пунктів не беремо до уваги бо там період розкладання до 2-х років , також хочу зауважити , що все те , що не можливо переробити можна спалити , відповідно джерело алекроенергії присутнє і скільки б років не було тому чи іншому смітті воно згорить
7 пункт дерево , скільки років дереву не було воно згорить і зробить електрику
8 арматура переплавляється тобто перербляється
9 залізні банки переплавляється або банально в вогні вони перетворються на попіл
10 старе взуття гума переробялється те що не можливо переробити буде гарно горіти яскравий приклад шини на майдані
11 Уламки цегли та бетону, ідеально пресуються і добавляютсья до цементу і маєте фундамент переробляються
12 Автоакумулятори по перше вважаю шо ви їх там банально не знайдете , бо цигани та бомжі їх банально здали на метал по друге якщо знайдете то зможете відправити на переробку по ціні в 30 гривень за кілограм Переробляється
13 Фольга підлягає переробці скільки їй років не було або знову ж таки горить при сильних температурах
14 Електричні батарейки 5 років як переробляються
15 Гумові покришки спалюються або переробялються
16 Пластикові пляшки перробляються
17 Алюмінієві банки переробляються
18 Скло переробляється
19 ще там немає селофану чи клійонки , теж успішно переробляється
тому відповідь на цю петицію https://e-dem.in.ua/lviv/Petition/View/635
вважаю образою до тої 1000 людей які її підписали
ось ще один взагалі безглуздий контр аргумент проти будівництва на території Грибовицького сміттєзвалища заводу ще одна петиція https://e-dem.in.ua/lviv/Petition/View/101
......................................
"будівництва сміттєпереробного заводу необхідно підходити комплексно. Споруджувати сміттєпереробний завод поблизу існуючого полігону є недоцільним, оскільки полігон вичерпав свій ресурс і підлягає поетапному закриттю та рекультивації" .........................................................................
.........................................................
тобто іншого варіанту ніж рекультивація , або людською мовою засипати сміття землею і посипати травичкою Львівська міська рада взагалі не розглядала відповідно зайти в інтернет і подивитися як переробляють сміття в європі і в ті ж Швеції особливо ніхто з депутатів чи помічників мера банально не зміг також у відповіді говориться про ділянку в 20 гектарів яка потрібна під будівництво заводу, ділянка яку я запропонував має 100 гектарів 50 під завод 50 під полігон , також врахуйте що під час утилізації сміття ви отримуєте додатково 100 гектарів землі на якій станом на сьогодні присутнє сміттє звалище
далі йде мова про якісь гудронні озера які належать Львівському дослідному нафтомаслозаводу , я перепрошую , але якщо Львівська міська рада допустила будівництва на території колишнього стадіону кінескоп житлового комплексу Евалон Гарден , то якісь пробачте гудронні озера точно не стануть на заваді будівнитва заводу ,який усунить глобальну проблему повязану зі сміттям тому припиніть шукати причину , припиніть шукати нове місце і побудуйте той завод на ті ділянці яку я добавив як прилад , пробачте але скажу як є якщо будівництво того заводу потребує більшої території то зріжте той ліс , візуально ще 100 гектарів землі , чому вважаю , це доцільним бо більшість тих дерев гнилі старі а ще в тому лісі проживають особи ромської національності з якими в нашому місті теж купа проблем , але це вже інша тема , ще одне якщо вже говорити про цю відповідь
то ви погодилися , що на місці тих гудронових озер може бути ідеально побудований завод , то якщо проблема в тих озерах то з тої частини грошей які підуть на той завод пропоную використати спеціальну техніку перелити ці 200 тис. м3 в спеціальні бочки і доставити на територію Львівського дослідного нафтомаслозаводу і нехай шо хочуть то і роблять з тими гудронами , крім того хочу зазначити , що територія яка була мною запропонована знаходиться на відстані в 100 метрах від тих озер , також якщо врахувати , що ділянка яка була мною запропонована має 100 гектарів , з якої не обовязково використовувати всі 100 , тому я особисто вважаю , що більше ніяких вагомих аргументів не може бути , а будувати завод на території міста , наприклад на вулиці Пластові , це взагалі вибачте не адекватно, тому будьте добрі , візьміться за голову і побудуйте завод там , де вже брудно і замість того шоб те сміття закопати краще його переробіть , і запамятайте , все , що не переробиться , те згорить , також вимагаю на засідані комісії у випадку якщо цю петицію підпише потрібна кількість людей змусити їх переглянути ось ці відео матеріали або хочаб той який є першим в списку , відразу пробачте шо матеаріал кацапською мовою , не треба було закривати EX.UA, але інформація для вас буде корисна

Дата створення:

Станом на 18 серпня петицію підписали 42 особи з 500 необхідних.