Змінити схему руху автобусного маршруту № 2 А

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Змінити схему руху автобусного маршруту "№ 2 А та відновити його за схемою, що була прийняти в 2012 році та передбачає рух від вулиці Збиральної далі за маршрутом: вул. Городоцька- просп. Свободи - пл. Гплицька - вул. Підвальна - вул. Гонти - вул. Городоцька. Така схема руху забезпечить належне довезення громадян до автостанції Західна із самого серця міста Львова. Також сполучить три ринки, а саме Привокзальний, Добробут та Галицький. Крім цього зміна маршруту 2 А сприятиме збереженню екологічно чистого транспорту, а саме тролейбусного маршруту № 10, який ЛКП "Львівелектротранс" намагається ліквідувати з 9 липня, що призведе до погіршення доїзду мешканців вул. Ряшівської, Патона, Виговського до вул. Кульпарківська та В. Великого. Маршрут 2 А свого часу був тимчасово змінений на час ремонту вулиць Городоцька та Чернівецька. Саме так свого часу повідомляв сайт ЛМР 13 березня 2012р. https://city-adm.lviv.ua/news/city/transport/17796-cherez-remont-vul-chernivecka-gorodocka-vneseno-zmini-do-ruhu-14-avtobusnih-ta-3-kh-tramvajnih-marshrutiv

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 23 липня петицію підписали 12 осіб з 500 необхідних.