Автодром в Мариуполе

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Предлагаем построить многофункциональный Автодром в Мариуполе.

Сейчас в Украине часть автоспортивных мероприятий проводится на неиспользуемых военных аэродромах или недостроенных участках дорог, где нет условий ни для спортсменов ни для зрителей, а часть дисциплин не проводится совсем из за отсутствия трасс.
Строительство автодрома создаст условия для проведения авто и мото спортивных мероприятий. Создаст условия для спортсменов и создаст место проведения досуга для жителей города и близлежащих районов.
В Мариуполе всегда активно развивался авто и мотоспорт,всегда были таланты, способные прославить не только наш город, но и Украину в технических видах спорта!
Цель: обеспечить качественное проведение официальных мероприятий, входящих в календарный план Министерства молодёжи и спорта Украины; реализовать потенциал и создать условия для привлечения корпоративных клиентов и организаторов. Основной задачей комплекса является популяризация и развитие автомобильного спорта в Украине, повышение инвестиционной привлекательности Мариуполя, в том числе за счет событийного туризма.

Шановний Владиславе Сергійовичу!

Відповідно до статті 23-1 Закону України «Про звернення громадян» та Порядку розгляду електронної петиції, затвердженого рішенням Маріупольської міської ради від 29.06.2017 №7/19-1553, Ваша електронна петиція з питання будівництва автодрому у місті Маріуполі була розглянута.
За результатами розгляду повідомляємо наступне.
Маріупольська міська рада цілковито розділяє Вашу думку стосовно того, що будівництво автодрому на території міста дозволить значно підвищити рівень проведення змагань з автоспорту, створити кращі умови виступів для спортсменів та підтримки учасників змагань – для вболівальників.
Водночас слід зазначити, що програмою соціально-економічного розвитку міста Маріуполя на 2019 рік, затвердженою рішенням Маріупольської міської ради №7/38-3439 від 18 грудня 2018 року, фінансування будівництва автодрому – зокрема, розробки проектно-кошторисної документації, проходження експертизи цієї документації та безпосередньо проведення будівельних робіт, – не передбачено.
З урахуванням вищенаведеного, роботи з будівництва автодрому були включені до резервного списку об’єктів планованого будівництва у місті Маріуполі на період з 2019 по 2022 рік.
У разі виникнення питань та за додатковою інформацією Ви можете звернутися в управління молоді та спорту Маріупольської міської ради за адресою: вул. Архітектора Нільсена, 35а, контактний телефон – (0629) 33-24-38.

Петицію підписали 252 особи з 250 необхідних.