Приглашения крупнейших сетей быстрого питания McDonald's, KFC, Burger King...в город Мариуполь

ЕКОНОМІКА ТА ФІНАНСИ

Выслать от городского совета официальные приглашения крупнейших топовым сетям быстрого питания McDonald's, KFC, Burger King, Subway, Starbucks, Domino’s Pizza ...в город Мариуполь и посодействовать в получение торгового места в крупных торговых центрах города Мариуполя или других удобных мест для города, для получения дополнительных доходов с налогов и создания рабочих мест.

Шановний Олегу Віталійовичу!

Відповідно до статті 23-1 Закону України «Про звернення громадян» та Порядку розгляду електронної петиції, затвердженого рішенням сесії Маріупольської міської ради від 29.06.2017 №7/19-1553, Ваша електронна петиція щодо запрошення найбільших мереж швидкого харчування «McDonald's», «KFC», «Burger King», Subway, Domino’s Pizza та інших в місто Маріуполь розглянута.
За результатами розгляду інформуємо про наступне.
На сьогоднішній день муніципалітетом Маріуполя проводиться комплекс заходів по залученню інвесторів до міста. Керівництву компанії «McDonald's» було запропоновано розглянути питання розміщення об’єкту їх торгової мережі на території міста Маріуполь, проте не було отримано позитивної відповіді.
Щодо залучення інших мереж швидкого харчування, Маріупольською міської радою буде проведено переговори та направлено пропозиції до співпраці та започаткування їх діяльності у Маріуполі.
Висловлюємо Вам подяку за активну громадську позицію, внесені пропозиції та небайдужість до питання розвитку нашого міста

Петицію підписали 264 особи з 250 необхідних.