+ ще 183 громади!

Левобережний пляж.Очистить прибрежный водоём.

На левобережном пляже нельзя зайти в море не наступив на мусор(острые и режущие предметы ,которые покрыты илом.
1 Для привлечение туристов и лучшего настроения горожан, прибрежное дно моря на пляже от шлаковой горы до косы надо очистить от мусора и ила.
2..смотрела на сайтах есть бригады по очистке дна водоёмов.
3 привлечь экологов,чтоб не навредить.
4.Городской власти выделить средства и почистить, или объявить конкурс для спонсоров. Вобщим изыскать средства.
5.СРОЧНО!

Шановна Віро Костянтинівно!

Ваша петиція, що надійшла до Маріупольської міської ради щодо виконання робіт з очистки узбережжя Азовського моря в Лівобережному районі міста, розглянута.
За результатами розгляду повідомляємо про наступне.
МКП зеленого будівництва щоденно виконується очищення прибережної зони Лівобе-режного пляжу від сміття.
Управлінням з питань екології, енергоменеджменту та охорони праці Маріупольської міської ради направлений лист на адресу президента французької компанії BETEN з пропо-зицією проведення дослідження акваторії Азовського моря в межах міста Маріуполь (рельєф дна, течії, джерела забруднення) із залученням французьких експертів та інженерів для роз-робки системи ефективного управління територіальними морськими водами.
Після отримання відповіді, Маріупольською міською радою буде прийняте відповідне рішення.