Запретить гонки по улицам города на высоких скоростях в ночное и вечернее время!!!

ОХОРОНА ПРАВОПОРЯДКУ

Мы просим Вас -Бойченко Вадим Сергеевич,применить все свои возможные рычаги и прекратить гонки на высоких скоростях по улицам города особенно в ночное и вечернее время,так как это мешает отдыхать людям и угрожает жизни граждан города Мариуполя,гуляющих по тротуарам и переходящих дороги..из-за страшных скоростей(более 100 км/ч ),которые развивают транспортные средства,устраивая гонки с рёвом и шумом....в вечернее и ночное время....Просим привлечь все правохоронные структуры к совместному устранению этой проблемы..
С уважением .Жители города Мариуполя.

Шановний Олександре В’ячеславовичу!

Відповідно до ст. 23-1 Закону України «Про звернення громадян» та порядку розгляду електронної петиції, Ваша електронна петиція від 31.07.2019 щодо перевищення швидкісного режиму автотранспортом на дорогах міста у вечірній та нічний час, розглянуто.
За результатами розгляду повідомляємо наступне.
Ваша електронна петиція спрямована до Управління патрульної поліції в Донецької області. Також представниками департаменту з питань безпеки та запобігання корупції міської ради спільно з керівництвом Управління патрульної поліції в Донецької області проведено нараду, щодо документування фактів перевищення швидкісного режиму автотранспортом на дорогах міста та посилення несення служби нарядами патрульної поліції у вечірній та нічний час, визначені пріоритетні напрямки роботи патрульної поліції та найпроблемніші ділянки автодоріг в місті, де можливі порушення правил дорожнього руху.
Маріупольська міська рада вважає ситуацію, яка склалась неприпустимою та вказане питання буде триматися на постійному контролі. Разом з тим підтверджуємо готовність виконавчих органів та громади м. Маріуполя усіляко сприяти діяльності правоохоронних органів у боротьбі із порушниками правил дорожнього руху.

Петицію підписали 261 особа з 250 необхідних.