Крытый аквапарк с гидромассажем, сауной, бассейном с волнами

Предлагаю найти инвестора и поспособствовать строительству в Мариуполе крытого аквапарка гидромассажем, сауной, бассейном с волнами, по принципу действующего аквапарка под Киевом в г. Бровары.
Крытый аквапарк- это прежде всего оздоровление организма круглый год, независимо от погоды за окном, даже если за окном мороз, это позитивный настрой и отдых для всей семьи.
Многие знают о пользе душа Шарко, в бассейнах аквапарка построенном в Броварах, очень много гидромассажеров – это и струи воды под давлением которые массажируют область плечей и шеи, очень много небольших дажакузи, даже в обычных бассейнах многие зоны отведены под гидромассаж, струи воды бьют из пола и боковых стенок бассейна.
Для детей отдельный бассейн с детскими горками. Для молодежи бар в бассейне, множество горок, помимо различных бассейнов – бассейн с волнами. Необходимо отметить, что возле каждого бассейна находится минимум два человека спасателя, готовые в любой момент прийти на помощь, детям выдают спасательные жилеты и круги.
Несмотря на то, что в аквапарке тепло, четыре сауны (две турецких и две финских) всегда открыты для посетителей аквапарка и входят в стоимость посещения акварпака, очень удобно погреться там с детьми. На территории есть ресторанчики, всегда можно не дорого перекусить не выходя из аквапарка. И стоимость посещения не велика - 250грн на весь день для взрослого, 200грн для ребенка, без ограничения во времени! https://trc-terminal.com.ua/rozvagi/akvapark

Шановна Наталіє Валеріївно!

Відповідно до статті 23-1 Закону України «Про звернення громадян» та Порядку розгляду електронної петиції, затвердженого рішенням сесії Маріупольської міської ради від 29.06.2017 №7/19-1553, Ваша електронна петиція щодо пошуку інвестора та сприяння будівництву в м. Маріуполі критого аквапарку з гідромасажем, сауною, басейном з хвилями розглянута.
За результатами розгляду інформуємо про наступне.
Відповідно до ч. 2 ст. 19 Конституції України органи місцевого самоврядування та їх посадові особи зобов’язані діяти виключно в межах повноважень, у порядку та у спосіб, що визначені Конституцією та Законами України.
Наразі в першочерговому порядку міська рада здійснює пошук інвесторів задля реалізації ключових проектів, направлених на розвиток міста в контексті Програми економічного та соціального розвитку Маріуполя на поточний рік та Стратегії розвитку міста «Стратегія-2021», яка прийнята рішенням сесії Маріупольської міської ради від 29.06.2017 № 7/19-1549.
Проект «Будівництво аквапарку», який направлений на оздоровлення та розширення фактору різноманітності дозвілля міста дозволить значно збільшити рівень туристичної привабливості та ступінь популярності м. Маріуполя серед інших міст України. Враховуючи цей факт даний проект взятий до уваги та відпрацювання профільними структурними підрозділами міської ради та в подальшому буде запропонований та наданий на розгляд потенційних інвесторів. В разі отримання позитивного зворотного зв’язку від зацікавлених сторін, інформація про це буде розміщена на офіційному сайті міської ради.
Висловлюємо Вам подяку за активну громадську позицію, внесені пропозиції та небайдужість до питання розвитку нашого міста.