Ідея що до вирішення питання вуличної торгівлі

ЕКОНОМІКА ТА ФІНАНСИ

Хоч раз в житті кожен з вас бачив таке явище яке присутнє на фото вулична торгівля , продають там все , що завгодно овочі фрукти молоко сир , простими словами все , те що бабуся складає до сумки коли ви до неї приїжаєте в село , 90 % цих продуктів в рази безпечніші , ніж ті продукти , що продаються в супермаркетах , про те є і такі які можуть відправити до лікарні , моя ідея заключається в тому , щоб людям які цілий день торгують цими продуктами дати якусь альтернативу , як я цю альтернативу бачу
1 заборонити продаж молочної продукції , молочний продукт реально може бути небезпечним , те ж питання стосується м’яса кури гуси кролики і таке інше ,
2 те , що стосується овочів фруктів яєць меду горіхів і такого іншого , то це повністю безпечні продукти якоюсь мірою більш безпечні , ніж ті які продаються в супермаркетах .
Моя пропозиція заключається в тому , що створити певну комісію яка в свою чергу створить спецільні пункти прийому продуктів які описані в 2-му пункті . таким чином замість торгівлі на вулиці та бабуся бере те , що вони назбирала на городі відвозить в цей пункт здає його і отримує готівку
3 Наведу приклад чому ця ідея ефективна , 1. немає вуличної торгівлі , бо хіба якесь неадеквате буде сидіти цілий день на базарі , щоб продати 20чи 30 кілограм овочів чи фруктів , якщо є альтернатива продати весь товар нехай за 1 годину , це з урахуванням можливих черг. 2. створення таких пунктів підніме рівень життя тих же пенсіонерів , вони зможуь займатися сільським господарством в більших маштабах та відповідно мати більші доходи , багато з них дозволить собі замовити транспорт яким доставить ті продукти до тих пунктів
4 не менш важливо та антисанітарія сморід і таке інше воно просто зникне , такі пункти пропоную створювати або на території ринків , або біля них
5 Виникає питання , що робити з тими продуктами : в середньому вуличною торгівлею займається близько 300-400 людей я маю наувазі кожну таку точку , якщо в середньому товару на 20-30 чи 50 кілограм , то виходить цифра в 16-20 тон ,це реально великів обєми а тут вже потрібна допомога саме ЛМР , вам потрібно зконтактуватися з власниками усіх сепермаркетів , та якось пояснити , що вони повинні купувати продукти українського виробництва , таким чином
"Я не можу використувати в свіїй петиції назви мереж супермаркетів , але йде мова про найбільші мережі супермаркет А**Н, С****О, **Б ****Н , я думаю ви розумієте про кого я кажу , таким чином лише з одної такої точки ці супермаркети отримують 16-20 тон овочів фруктів меду горіхі і такого іншого
6 момент прибутку , супермаркети в будьякому випадку в когось ці продукти закуповують , тобто в них є потреба в товарі , то якщо їм запропонувати цікаві умови співпраці , то вони погодяться , таким чином товар в супермаркетах буде на 5-10 % дорощий , ніж в бабусі на базарі ,але того базару не буде , помоєму ідея класна
7 як воно має виклядати , привозите фуру наприклад до торгового центру Скриня біля Вокзалу , ставите , там 5-10 працівників 1 сортує товар картопля до картоплі яблука до яблук і так далі 2 -й то важить 3 -й розраховується за товар стосовно ринкової ціни продуктів , 5 -й працівник скидує товар в ящик 6-й цей товар носить до фури 1-2 години і та вся пенсія яка мала б сидіти на вулиці продає свої овочі та фрукти за 1-2 години та їде додому , в результаті всі задоволені , як пенсіонери так поліція , так і люди , так і Санепідем станція , ідею потрібно допрацювати , але ідею я подав , доречі за союзу таку штука була , можливо саме тому не було того жаху який називається вулична торгівля

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 20 вересня петицію підписали 63 особи з 500 необхідних.