+ ще 183 громади!

Зменшити термін яий дається комунальним службам на усунення тої чи іншої проблеми з 30 днів до 10

Суть питання дуже проста зменшити термін яий дається комунальним службам на усунення тої чи іншої проблеми , отже якщо міська рада проголосує ЗА , то для того , щоб залатати яму це для прикладу ЖЕК скажімо буде мати 10 днів а не 1 місяць , все ж банально і просто бо в нашому місті вирішуються проблеми дуже довго , тому і створена дана петиція , щоб пришвидшити терміни .Я розумію , що моє прохання суперечить ті чи інші статті того чи іншого нормативного акту , тому я і прошу це питання розглянути на сесії міської ради , бо 1 місяць на те , щоб зрізати аваріайне дерево це явно забагато
Зменшити часові терміни виконання робіт комунальних служб
все банально і просто, провалився каналізаційний люк , подзвонив на гарячу лінію написав звернення , проходить 2 тижні каналізаційний люк не ремонтують проходить місяць , приїжають хлопці за 5 хвилин все роблять і їдуть , через 2 дні той люк знову провалився , знову подаємо звернення знову чекаємо місяць , знову приїжають хлопці і знову ремонт на 2-3 дні , це стосується глобально всього в нашому місті , впало дерево , чекайте місяць , провалився асфальт , чекайте місяць , утворилася пустота під дорогою чекайте місяць і це глобально все , навіть , щоб дослідити дерево треба чекати місяць . Я звийчайно пеерепрошую але китайці побудували будинок в 57 поверхів за 19 днів , а у Львові просідання бруківки чи ремонт дощеприймача займає 1 місяць , я суть проблеми розумію , все банально і просто комунальні служби , працівники районних адміністрацій мають термін в 1 місяць на вирішення тої чи іншої проблеми . навіть якщо проблема не складна ,всеодно потрібно чекати 1 місяць , так от я прошу зменшити терміни на виконання робіт повязаних з ліквідацією тих чи інших проблем з 30 днів до 10 , таким чином , якщо провалився дощеприймач , чи впало дерево то служба яка відповідає за ліквідацію наслідків тої чи іншої проблеми , має лише 10 днів на ліквідацію , чому по цілому світу , комунальні служби чи спецальні технічні служби називайте їх як хочете, вирішують питання миттєво а в Україні бруків перекласти і зясувати причину підмивання основи тої бруків потрібно 1 місяць , суть мого питання зрозуміла , я принаймі так думаю ," на усунення будьякої аварійності давати термін не більше 10 днів .........." навіть якщо це ремонт каналізаційного колектора то за 10 днів можна зробити все шо завгодно головне робити а написати на папері , що та чи інша служба шось робила , даю гарантію ефективність роботи буде вища

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 21 жовтня петицію підписали 114 осіб з 500 необхідних.