+ ще 143 громади!

Очищенная річки Хорол

ЕКОЛОГІЯ

Забруднення Хоролу дійшло до критичної точки. Джерело питної води та місто відпочинку тисячі людей ,знаходиться в дуже жахливому стані, що громодяни міста та відпочиваючі відмовляються від "водяних процедур" навіть попри аномальну спеку, бажання відпочити сім'єю на вихідних і т.д.
Безліч потенційних туристів прибувають до річки за путівками але стан пляжів та мість відпочинку біля води не відповідають міжнародним нормамі із-за непрезентабельного стану річки, як наслідок - втрачаємо престижне імя Міста- Курорт.
Руйнівні процеси приносят єкологічні проблеми для флори і фауни що вже принесло невідворотні проблеми.Треба терміново взятися за вирішення цієї проблеми, бо наслідки для міста будуть катастрофічними по багатьом причинам і факторам.Запаси питної води поповнються підводними водами течії Хорола,вони вже забруднені саме із-за катострофічного стану річки.

Прошу Міськраду виділити кошти для усунення даного питання і посприяти пошуку спонсорів,меценатів,підприємств,особистостей так як процес усунення цієї проблеми досить багатоетапний і потребує баготьох учасників.
Закликаю усіх небайдужих звернути увагу на цю проблему і допомогти закцентувати на ній увагу громадськості.
Пропоную прилучитися до справи менеджмент приватних підприємсв,наприклад ПраТ "Миргородський Завод Мінеральних Вод " які ведуть свою діяльність у місті та користуються водними ресурсами міста.
Цей проект надасть місту розвиток та привабливість інвесторів для розвитку реакріаційного потенціалу та медичного потенціалу міста.

Дата створення:

Станом на 20 червня петицію підписали 50 осіб з 100 необхідних.