Облаштування у Ніжині міні-зоопарку

ІНШІ

У Ніжині є можливість створити міні-зоопарк. Ніжинське подружжя, яке колись працювало в цирку, зараз продовжує утримувати тваринок на прилеглій території до будинку: 2 ведмеді, 2 чорнобурки, 2 крокодила, 2 дикобраза, 2 собаки породи Шелті, носуху та єнота. Подружжя дуже хотіло б продовжувати дарувати радість і позитивний настрій людям, демонстрацією талантів тварин, а також їхньої любові до людей. Наразі, все, що для цього необхідне - виділення земельної ділянки під облаштування зони зоопарку, який налічував би 18 тваринок (їхня кількість може збільшуватись), створення місць для утримування тваринок, виділення визначеної суми коштів у бюджеті на утримування тварин і території зоопарку.
Сприяння міської ради у даному питанні мало б позитивний результат для громади Ніжина, адже навіщо їхати до Києва, чи інших міст України, якщо б діти змогли знайомитись, грати та годувати тваринок у рідному Ніжині. Окрім того, можна було б організовувати розважальну програму з тваринами, які дуже талановиті і готові дивувати. Господарі тварин знаються на умовах утримання та способу поводження з тваринками. Більш детально можна ознайомитись за посиланням http://www.nezhatin.com.ua/news/zoopark-y-nizhyni/

Дата створення:

Станом на 16 липня петицію підписали 61 особа з 100 необхідних.