Виділити місце для цивілізованого вигулу собак

Соціалізація для собак - це фундамент безпеки як для самих людей, так і для їх чотироногих підопічних. Дуже багато жителів нашого міста мають бажання, але не мають можливості цивілізовано та безпечно вигулювати своїх собак на території міста без повідків та намордників. Через відсутність спеціалізованих огороджених місць вигулу власники собак змушені порушувати інтереси інших жителів - адже часто вигул відбувається в паркових зонах, дитячих майданчиках, шкільних стадіонах, пляжній території і т.д., тобто в місцях массового скупчення людей.
Тому в цілях безпеки та задоволення інтересів як власників собак так і інших жителів, прошу розглянути питання щодо виділення та огородження спеціального місця для вигулу собак. Для початку - хоча б одного такого огородженого та позначеного відповідною табличкою/вивіскою майданчика та наявністю урн із систематичним вивезенням "сміття" - для забезпечення вчасного прибирання за своїми собаками. За позитивного вирішення цього питання облагородження та благоустрій майданчика пропоную забезпечити силами власників собак.

Дата створення:

Станом на 16 липня петицію підписали 39 осіб з 100 необхідних.