+ ще 172 громади!

Повісити на кожній зупинці розклад руху автобусів (точний час)

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО

Маршрутні транспортні засоби в Ніжині мають хаотичний графік руху. Мешканці міста неодноразово стикались з ситуацією, коли автобуса доводиться чекати по 30-40 хвилин (здебільшого у вечірній час). На запитання: Який у вас інтервал руху – 15, 20, 30 хвилин? – водії відповідають, що автобус, котрий мав їхати, поламався. Звісно, люди цього не можуть перевірити. Та і як можна поскаржитись, якщо графік руху не вивішений на зупинці. Це, в першу чергу безвідповідальність міської влади, зокрема, начальника транспортного відділу Віктора Карпенка. Уже не одноразово у 2015, 2016, 2017, 2018 роках піднімалось питання необхідності вивішення точного графіку руху автобусів по всім маршрутам (по годинам, а не періодичність як вказано на деяких зупинках), та до сих пір дане питання не вирішено. Тепер у петиції звертаємось до міської влади раз і назавжди змінити цю ситуацію і нарешті повісити на кожній зупинці розклад руху, і вплинути на керівника транспортного відділу, аби він у повному обсязі виконував свої повноваження, працював ініціативніше, і покращував сферу пасажирських перевезень у Ніжині.

.