Безкоштовне харчування у дитсадках та школах дітей демобілізованих учасників АТО

ОСВІТА

Діти демобілізованих учасників АТО рішенням Нововолинської міської ради від 23.02.2016 року були позбавлені пільги на безкоштовне харчування. Війна ще не закінчилася і триває далі. Поки наші чоловіки служили, то мали пільги, а коли їх демобілізували, то стали нікому не потрібними, хоча ризикували за нас своїм життям, поки ми тут спокійно спали. Прошу повторно винести питання безоплатного харчування в ЗОШ та ДНЗ дітей демобілізованих учасників АТО на сесію Нововолинської міської ради. Фінансування послуг з харчування дітей здійснюється за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів. Кошти можливо залучити також з підприємств, установ та організацій, професійних спілок і фондів, добровільних внесків юридичних та фізичних осіб, інших джерел.

У відповідь на Вашу петицію повідомляємо, що питання про організацію харчування вихованців дошкільних навчальних закладів – членів сімей учасників антитерористичної операції винесено на розгляд чергової сесії Нововолинської міської ради. Про прийняте рішення Вам буде повідомлено.
Рішенням Нововолинської міської ради від 23.02.2016 р. № 6/45 безкоштовне харчування було встановлено для учнів – дітей як мобілізованих у зону АТО, так і демобілізованих.

Петицію підписали 203 особи з 200 необхідних.