Місця для відпочинку Нововолинців

Створення паркових зон подібних до місць відпочинку як в м.ВолодимиріВолинському та м.Ковелі в районі пустиря на 5-ому мікрорайоні, в районі біля бувшого бару"Корабль" на 15-ому мікрорайоні та в районі перед ВАТ "Оснастка". Залучити до фінансування даних проектів підприємства як "Ливарний завод", "БРВ", "Кроноспан", "СМП", "Пан Курчак"

На Вашу електронну петицію виконавчий комітет Нововолинської міської ради повідомляє.
Створення паркових зон подібних до місць відпочинку, як у містах Володимирі-Волинському та Ковелі, вимагає наявності на території міста вільних від забудови земельних ділянок комунальної власності площею більше 2 га (п.2.1. «Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України») з відповідними природними ландшафтами і які б відповідали генеральному плану забудови міста.
В районі колишнього ресторану «Корабель» на 15-му мікрорайоні силами комунальних служб за допомогою учнів шкіл неодноразово проводилась висадка зелених насаджень з метою створення озелененої території, але саджанці нещадно знищувались мешканцями навколишніх будинків.
Що стосується створення паркової зони перед адмінбудівлею ВАТ «Оснастка», там вже існує сквер і він може використовуватись для культурного відпочинку.
Загалом в місті знаходиться один центральний парк культури та відпочинку, паркова зона біля будинку «Царства Свідків Єгови», облаштована паркова зона на території міського озера та 17 скверів загального користування, в тому числі один сквер на 5 мікрорайоні.
Виконавчий комітет Нововолинської міської ради не заперечує проти того, щоб Ви, Руслан Іванович, організували мешканців навколишніх житлових будинків і створили зелені зони для відпочинку населення.