Виділення приміщення для дітей з особливими потребами

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

Нещодавно громадська організація "Світ для дитини" звернулася до міської влади, з проханням, виділити достойне приміщення для занять з дітьми з особливими потребами.Ствердної відповіді вони не почули.Тож давайте підтримаємо цю петицію і покажемо наскільки небайдуже це питання мешканцям. В цій петиції, я ,як депутат міської ради, прошу винести питання про виділення приміщення, на сесію міської ради, та представникам виконкому підготувати варіанти розміщення майбутнього центру для дітей з особливими потребами.

Управління освіти виконавчого комітету Нововолинської міської ради у відповідь на звернення Семенюка С.О. від 09.11.2016 р. № К0-1076 інформує, що громадській організації «Світ для дітей» було запропоновано частину приміщення колишнього дошкільного закладу № 15 та клубу «Берегиня». Дана організація відмовилась від даних їм пропозицій.
Додатково інформуємо, що за сприяння декана Нововолинської філії Тернопільського національного економічного університету Чорного Р.С. із 01.11.2015 р. громадській організації для дітей із особливими освітніми потребами «Світ для дітей» виділено аудиторію для занять.
На даний момент інше приміщення відсутнє.

Петицію підписали 202 особи з 200 необхідних.