+ ще 153 громади!

Визнання території Розділля – зоною надзвичайної екологічної ситуації.

ЕКОЛОГІЯ

Поява сміттєпереробного заводу на теренах Нового Роздолу обовязково принесе за собою в місто жахливий сморід.Але це не найбільша проблема.Викиди при переробці сміття в рази збільшать і без того плачевний стан здоровя населення міста.Захворювання шкіри та органів дихання.Рак разних частин людського організму все те що чекає нас при появі такого заводу.Однак ми можемо разом це зупинити.Від імені жителів міста Новий Розділ та прилеглих сіл вимагаємо від міської влади :
1.Не вводити людей в оману та не затягувати процес безкінечними громадськими слуханнями.
2.Спільно з народним депутатом Тарасом Батенком підготувати та подати пропозицію Кабінету Міністрів України щодо визнання території Розділля – зоною надзвичайної екологічної ситуації.
3.Шляхом оголошень та флаєрів проінформувати населення про переваги та недоліки від будівництва заводу оскільки більшість населення взагалі не знають про що йде мова.

Маємо надію що влада дослухається до думки народу та зробить все від неї залежне щоб не перетворити наше місто в Грибовичі - 2

Електронну петицію розглянуто на І пленарному засіданні ХХХІІ сесії Новороздільської міської ради 19 квітня 2018 року. За результатами розгляду прийнято рішення № 662 (додається) та протокольне доручення виконавчим органам Новороздільської міської ради № 29 протягом 10 робочих днів оприлюднити на веб-сайті всю наявну інформацію щодо стану екології на території Новороздільської міської ради та прилеглих територіях, а також щодо намірів будівництва сміттєпереробного заводу на території Новороздільської міської ради чи колишнього РДГХП «Сірка».