Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Відновлення дорожнього руху по вулицям Жуковського, Піщана, Загребля

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

ЛЕВЧЕНКО ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ

Р І Ш Е Н Н Я № 500 від 04 вересня 2018 року
Розглянувши електронну петицію від 21.08.2018 № 29 щодо організації дорожнього руху по вулицях Жуковського, Піщана, Загребля, у якій мешканці висловлюють побажання про відновлення дорожнього руху автомобільним транспортом по цих вулицях, відповідно до: підпункту 1 пункту а частини першої статті 30, підпункту 1 пункту б статті 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 5,9,12, Закону України «Про дорожній рух», з метою створення безпечних та комфортних умов дорожнього руху для мешканців міста Обухова, з перевагою для пішоходів; враховуючи висновок Обухівського відділу поліції Національної поліції в Київській області,
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ОБУХІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВИРІШИВ:
1. Відхилити електронну петицію щодо відновлення дорожнього руху автомобільним транспортом по вулицях Жуковського, Піщана, Загребля від 21.08.2018.
2.Обухівському відділу поліції Головного управління Національної поліції в Київській області рекомендувати продовжити контроль за виконанням водіями автомобільного транспорту вимог Правил дорожнього руху у районі вулиць Жуковського, Піщана, Загребля у місті Обухові.
3.Підготувати проект розпорядження про створення комісії з розгляду питання щодо відновлення дорожнього руху автомобільним транспортом по вулицях Жуковського, Піщана, Загребля.
4. Контроль за виконанням даного рішення покладається на першого заступника міського голови Верещака А.М.

Станом на 16 жовтня надано відповідь на 28 петицій Переглянути