Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

+ ще 141 громадa!

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Дорога на промзоні Обухів-Українка

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

ЛЕВЧЕНКО ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ

Розглянувши електронну петицію № 25 від 16.04.2018 щодо проведення капітального ремонту автомобільної дороги Обухів-Українка, повідомляємо, що дана автомобільна дорога перебуває на балансі Київської обласної державної адміністрації. За її належне утримання, проведення поточних, капітальних ремонтів або реконструкцію відповідає балансоутримувач. Фінансування та виконання робіт з капітального ремонту автомобільної дороги повинно здійснюватись Департаментом капітального будівництва Київської обласної державної адміністрації.
Розгляд електронних петицій органами місцевого самоврядування на території Обухівської міської ради у межах міста Обухова та сіл міської ради ( виконавчим комітетом або міською радою) регулюється Положенням про порядок подання та розгляду електронних петицій на території Обухівської міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 28.01.2016 року №85-06-УІІ. Питання капітального ремонту дороги Обухів-Українка не належить до компетенції вищезазначених органів, тому електронна петиція №25 від 16.04.2018 року Обухівською міською радою розглядатись не буде.

Станом на 27 травня надано відповідь на 24 петиції Переглянути