Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

+ ще 163 громади!

Як працює єдина система місцевих петицій?

На жаль, у вашому місті ще не було подано жодної петиції, будьте першим:

+ Створити петицію

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
Побудова Льодової арени в місті Обухові 102 9 січня 3
Льодовий майданчик 100 8 січня 2

Станом на 20 січня усього прийнято до розгляду 3 петиції Переглянути

Остання відповідь

Створення дитячих майданчиків для жителів Автостанції та Центру м.Обухова

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

ЛЕВЧЕНКО ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ

Розглянувши електронну петицію № 33 від 26.12.2018 року «Про створення дитячих майданчиків на території Обухівської міської ради в районі Автостанції та Центру» виконавчий комітет Обухівської міської ради Київської області повідомляє, що Міською цільовою програмою з питань благоустрою на 2019 рік передбачено видатки на придбання та встановлення дитячих ігрових майданчиків на загальну суму 2 млн. 500 тис.грн. за адресами: вул. Волошкова; вул. Миру 16 , вул. Київська, 101; вул. Київська, 103; Київська, 168; вул. Піщана, 101 А; вул. Каштанова, 4; вул. Каштанова, 30, 32-34; вул. Каштанова, 11; вул. Васильківська; вул. Миру, 14; вул. Київська, 56, вул. Миру, 9, вул. Козацький шлях, Чумацький шлях, 24-26; дитячий майданчик «Рошен» житловий масив Полянський та житловий масив Вікторія.
За рахунок коштів міського бюджету у 2018 році придбано та встановлено 2 дитячих майданчика ( за адресою: вул. Джамбула та Київська 162 А) та 7 дитячих майданчиків капітальний ремонт (за адресою: ж.м Лукавиця, Каштанова, 15, Миру, 9, 14, 17А , 17 Б-І, Київська, 56 ) на загальну суму 634,9 тис. грн., 2017 році придбано та встановлено 18 дитячих майданчика ( за адресою: вул. Київська, 113, 42; вул. Яровівська, вул. Трипільська, 47, вул. Київська, 164; вул. Миру, 11, 14; ж.м Лукавиця; вул. Лермонтова, 28; вул. Садова; вул. Каштанова, 16; м-н Сосновий, 1, 2, 3; вул. Київська, 123; Миру, 5; Миру, 16 на загальну суму 896, 9 тис. грн.
Крім того, повідомляємо що найближчі дитячі майданчики знаходяться за адресами: вул. Мічуріна, Лугова, Яровівська, Калинова, 8 Березня, 52-54, Малишка 11-13, Чумацький шлях, 2-4, Черняхівського.
Також інформуємо, що проектом реконструкції «Площі Матері» не передбачено встановлення дитячого майданчика.
Враховуючи побажання жителів міста Обухів, виконавчим комітетом Обухівської міської ради буде розглянуто питання щодо можливості встановлення додаткових елементів на існуючих дитячих майданчиках, вказаних в електронній петиції

Станом на 20 січня надано відповідь на 32 петиції Переглянути