Єдина система

Дитячий майданчик в центрі міста 47 10
Дитячий майданчик в центрі міста 47 10
Переглянути усі петиції

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
Тротуар від м-н Сосновий до ДНЗ Дударик 103 25 березня 13
ПЕТИЦІЯ ПРО ЗАБОРОНУ ТОПІНГУВАННЯ ДЕРЕВ І РОЗРОБКУ КОМПЛЕКСНОЇ ПРОГРАМИ ПО ДОГЛЯДУ ЗА ЗЕЛЕНИМИ НАСАДЖЕННЯМИ МІСТА. 103 14 лютого 0

Станом на 26 березня усього прийнято до розгляду 3 петиції Переглянути

Остання відповідь

Створення закритого майданчика для вигулу собак

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

ЛЕВЧЕНКО ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ

Розглянувши електронну петицію «Про створення закритого майданчика для вигулу собак» № 38 від 26.02.2019, керуючись підпунктом 1 пункту «а» статті 27 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Положенням про порядок подання та розгляду електронних петицій на території Обухівської міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 28.01.2016 №85-06-УІІ, враховуючи, що за рахунок коштів міського бюджету у 2017 році збудовано спортивний майданчик для вигулу та дресирування собак по вул. Миру в місті Обухові на загальну суму 174,7 тис грн. Відповідно до Державних санітарних правил планування та забудови населених пунктів №173-96, Державних будівельних норм, а саме: Б.2.2-5:2011. Благоустрій територій, відповідно до яких місця або зони для вигулу тварин треба визначати на відстані не менше ніж 40 м від житлових будинків, дитячих та спортивних майданчиків та об'єктів соціальної сфери,
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ОБУХІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
В И Р І Ш И В :
1. У задоволенні електронної петиції мешканців міста Обухова № 38 від 26.02.2019 «Про створення закритого майданчика для вигулу собак» поруч з пішохідним переходом по вулиці Київській у місті Обухові, навпроти дитячого майданчика «Рошен», відмовити.
2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови А.М. Верещака.

Станом на 26 березня надано відповідь на 36 петицій Переглянути