Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Переглянути усі петиції

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
Узаконення благодійності у школах, стоп поборам 107 17 жовтня 10
Про Створення Малишкової площі (площа Матері). 138 10 жовтня 3
Щодо відтермінування фінансування та проведення робіт по об’єкту будівництва «Реконструкція «Площі матері» 124 27 вересня 0

Станом на 21 жовтня усього прийнято до розгляду 4 петиції Переглянути

Остання відповідь

Заборонити будівництво багатоповерхових будинків (проект Лукавиця) на території житлового масиву Лукавиця

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

ЛЕВЧЕНКО ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ

Розглянувши електронну петицію №11 від 28.08.2017 року мешканців житлового масиву Лукавиця міста Обухова, автором якої є Бойко Сергій Миколайович, щодо заборони будівництва багатоповерхових будинків (проект Лукавиця) на території житлового масиву Лукавиця, з метою: інформування мешканців міста про розгляд актуальних питань життєдіяльності міста; контролю громадськості за ухваленням рішень органами місцевого самоврядування; відповідно до статей 30, 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положення про порядок подання та розгляду електронних петицій на території Обухівської міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 28.01.2016 року №85-06-УІІ, враховуючи рекомендації постійних комісій: з питань соціально-економічного розвитку, благоустрою, комунального господарства та управління комунальною власністю громади; з питань планування, бюджету та фінансів; з питань соціального захисту населення, освіти, охорони здоров’я, сім’ї, молоді, спорту та з питань зв’язків з політичними партіями, громадськими організаціями та об’єднаннями громадян; з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, законності та правопорядку; з питань регулювання земельних відносин, екології та охорони навколишнього природного середовища
ОБУХІВСЬКА МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:
Підтримати петицію №11 від 28.08.2017 року мешканців житлового масиву Лукавиця міста Обухова, про недопущення реалізації проекту забудови земельної ділянки під котеджним містечком "Преображенский" та зміни цільового призначення даної земельної ділянки.

Станом на 21 жовтня надано відповідь на 10 петицій Переглянути