Дитячі майданчики

Шановна громадо, наше місто безумовно покращується, створюються майданчики, чистяться озера, сіяться і поливаються квіти і дерева.
Але зверніть увагу на кількість дітей. На щастя, сьогодні є тенденція до збільшення народжуваності, більше того, створені місця, де діти могли б гуляти і гратись, але ці місця, часто не розраховані на безпечне і цікаве дозвілля. Так, прошу підписати петицію, і розглянути питання щодо покращення стану майданчиків по всьому місту, від себе хочу особливо зауважити на майданчик біля будинку 168, що не оновлювався з мого року народження (а я власне живу тут з дитинства) і на Миру 17а, відносно новострої, де є величезна площа для майданчика і на якій геть не передбачено умов для дозвілля дітей. Отже, прошу розглянути питання щодо оновлення і покращення дитячих майданчиків.
Я погоджуюсь, що в місті є і інші проблемні питання, але ми як городяни маємо піднімати ті теми, що нас - мешканців, хвилюють.

Розглянувши електронну петицію № 27 від 22.06.2018 року «Про оновлення і покращення дитячих майданчиків на території Обухівської міської ради» виконавчий комітет Обухівської міської ради Київської області повідомляє, що Міською цільовою програмою з питань благоустрою на 2018 рік передбачено видатки на придбання та встановлення дитячих ігрових майданчиків на загальну суму 1 млн. 280 тис.грн. за адресами: вул. Волошкова; вул. Миру 17 А, вул. Київська, 101; вул. Київська, 103; Київська, 162 А; провулок Польовий; вул. Піщана, 101; вул. Каштанова,15; вул. Каштанова 32-34; вул. Васильківська; вул. Миру, 14; вул. Київська, 56, вул. Миру, 9, дитячий майданчик «Рошен» житловий масив Лукавиця та житловий масив Вікторія.
Крім того, за рахунок коштів міського бюджету у 2017 році на загальну суму 896,4 тис.грн. придбано та встановлено елементи дитячих ігрових майданчиків, за адресами: вул. Київська, 113; вул. Яровівська; вул. Трипільська,47 А; вул. Київська,164: вул. Миру,11; вул. Миру,14; вул. Київська, 42; Житловий масив Лукавиця – 2 шт.; вул. Лермонтова,28; вул. Садова; вул. Каштанова,16; м-н Сосновий,1 ; м-н Сосновий,2; м-н Сосновий, 3; вул. Київська,123; вул. Миру,5; вул. Миру,16.
Пропозиції щодо облаштування дитячого ігрового майданчика новими елементами, за адресою: м.Обухів, вул.Київська, 168 будуть подані до переліку робіт для включення до програми благоустрою на території Обухівської міської ради на третій квартал 2018 року.
Тому, враховуючи те, що Обухівською міською радою та виконавчим комітетом Обухівської міської ради на даний час ухвалені всі необхідні рішення для вирішення питань, що зазначені в електронній петиції. Дана петиція на чергових засіданнях виконавчого комітету Обухівської міської ради та сесії Обухівської міської ради розглядатись не буде.