Тротуар від м-н Сосновий до ДНЗ Дударик

Просимо облаштувати тротуар від м-н Сосновий до дитячого садочку "Дударик". Цією дорогою щодня ходять діти, тротуар відсутній, доводиться водити дітей по проїзжій частині. Зранку і ввечері великий потік автомобілів, розминутися з ними складно. Вздовж церкви обочина розбита, в дощ чи сніг на обочину не відійдеш. Вздовж дитячого садочку розширили проїзжу частину, тому обочини взагалі немає. З дитячими візочками пройти ще складніше, особливо взимку. Розгляньте будь ласка це питання, щоб зробити рух пішоходів, цією ділянкою дороги, безпечним.

Питання по капітальному ремонту дороги з влаштуванням тротуару від вулиці Б. Хмельницького до мікрорайону Сосновий було винесено на розгляд 49 сесії виконавчого комітету Обухівської ради Київської області. Депутатами було прийняте позитивне рішення та затверджено суму в розмірі 1488000,00 грн. на "Капітальний ремонт дороги з влаштуванням тротуару по вул. Б. Хмельницького (від ДНЗ «Дударик до мкрн. Сосновий ) в м. Обухові Київської області". Після укладання договору роботи будуть розпочаті в червні 2019 року.