Бездіяльність сільського голови в с. Підлісне Олександрівського району

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО

У зв’язку з тим що за 30 років в с. Підлісному не заасфальтовано жодної вулиці, хоча щороку виділяються на район бюджетні кошти, які із-за недбалості та некомпетентності сільського голови Кармазіна Сергія Анатолійовича не використовуються в повній мірі на вирішення важливих для мешканців с. Підлісного питань.
Тому просимо в першу чергу вирішити питання щодо капітального ремонту дороги з прокладанням асфальтобетонного покриття двох головних вулиць с. Підлісного, а саме: вулиці Авдієвського (колишня Леніна) від № 1 до № 90 та вулиці Лесі Українки від № 1 до № 106.

Шановний Олексію Григоровичу!

Відповідно до статті 23(1) Закону України "Про звернення громадян" Олександрівська районна рада повідомляє, що Ваша електронна петиція "Бездіяльність сільського голови в с. Підлісне Олександрівського району" 5 липня 2016 року направленна на розгляд до Підлісненської сільської ради.
Виконавчий комітет Підлісненської сільської ради 7 липня 2016 року розглянув петицію та прийняв відповідне рішення (додається).