Згідно з прийнятим рішенням від 25.01.18 про підвищенням вартості проїзду в міському транспорті вимагаємо підвищення якості перевезення.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Після прийнятого рішення Павлоградським міськвиконкомом від 25.01.18 про підвищення вартості перевезення в міському транспорті на коротких маршрутах з 4,50 грн до 5 грн та на довгих маршрутах з 5,50 грн до 6 грн. Від імені громади міста вимагаємо - підвищення умов та якості перевезення в громадському транспорті за наступними пунктами :

Наші вимоги :
1) Якісне обслуговування персоналом(водієм) пасажирів автобуса. Водій повинен не хамити, вічливо себе поводити, та йти на контакт з пасажирами, водії що не дотримуються цих стандартів повинні бути покарані;
2) Належний стан автобусу : автобус повинен бути чистий та комфортний для пасажирів (полагоджені сидіння, поручні, працююча кнопка виклику водія);
3) Водій повинен видавати квитки при оплаті за проїзд : слід не забувати, що квиток - це страхування пасажирів, і перевізник повинен надати квитки на кожен автобус та забов'язати водіїв видавати їх ;
4) Додати рейси на маршрути в райони до яких автобус їде або рідко, або завершує курсування раніше 20:00. Наприклад : 4,6, і т.д. ;
5) Створити належний графік рейсів і дотримуватись його : люди повинні знати чіткий графік пересування автобусів по маршрутам, а водії в свою чергу повинні чітко дотримуватись цього графіку. Розмістити цей графік на зупинках на яких це можливо.
6) Створити вигідні проїздні квитки на тиждень, місяць, день.

Петиція розглянута членами виконавчого комітету Павлоградської міської ради. Петиція підтримана.