Сєдой І. А. - головний лікар міської лікарні № 4 м Павлоград

ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я

Колектив міської лікарні № 4 м Павлоград і жителі міста з нетерпінням чекають затвердження на посаду головного лікаря Сєдого Ігоря Анатолійовича.
Після призначення Сєдого І. А. на посаду виконуючого обов'язки головного лікаря, співробітники лікарні отримали можливість плідно працювати і в повній мірі виконувати свої службові обов'язки. Працівники відчули підтримку в роботі з боку керівництва лікарні. Цього не було при колишньому головному лікареві Костюкової М. Г.
Припинилося злодійство і розкрадання грошових коштів і матеріальних цінностей лікарні, яке постійно проходило за допомогою Костюкової М. На лікарняні гроші вона зуміла побудувати будинок площею 106 кв. м., який вона вказала в декларації в 2017 році. Вона користувалася «повагою» тільки наближеними людьми.
Сєдой Ігор Анатолійович - талановитий лікар, чесний, безкорисливий, відданий своїй справі, який служить людям, допомагає не вибірково, а всім, хто потребує його допомоги. Під його керівництвом робиться дуже багато для розвитку лікарні. Громадяни міста Павлоград, вимагають затвердити на посаду головного лікаря Сєдого І.А. , Бо вважають, що саме він гідний цієї посади і ніхто краще за нього не впорається зі своїми обов'язками.
Затвердити на посаді головного лікаря міської лікарні № 4 м Павлоград Сєдого І. А.
З таким побажанням звернулися жителі Павлограда та області в петиції до Дніпропетровської обласної державної адміністрації: https://e-petition.dp.gov.ua/petition/?pid=326 Ця петиція вже зібрала багато підписів.

Дата створення:

Станом на 16 листопада петицію підписали 21 особа з 500 необхідних.