Присвоення звання "Почесний громадянин Павлограда" Миколі Тимофійовичу Можейко

Громаді Павлограда необхідно підтримати пропозицію про присвоєння звання "Почесний громадянин Павлограда" Миколі Тимофійовичу Можейко.
Сьогодні ви навряд чи знайдете в місті медичного працівника, якому не була б знайома прізвище лікаря Миколи Можейко. Прекрасний фахівець, який виховав цілу плеяду медиків, блискучий організатор охорони здоров'я, який очолював довгі роки міську лікарню №1, мудрий керівник, що володіє фантастичною працездатністю - таким знають Миколи Тимофійовича колеги. Добрим, чуйним і уважним доктором - знають його хворі.
Завдяки зусиллям та ініціативі Миколи Тимофійовича були побудовані два поліклінічних комплексу в центрі міста і в мікрорайоні Шахтобудівників, а також міський пологовий будинок, який вважається одним з кращих в області. Також завдяки його роботі як головного лікаря провідною лікарні, як депутата міськради, в Києві схвалили проект будівництва нової лікарні в мікрорайоні «40 років Жовтня».
Медицині Микола Тимофійович Можейко присвятив 50 років свого життя.
«Це лікар з великої літери», - кажуть про нього в Павлограді.
Пропоную: за заслуги перед містом привласнити Миколі Тимофійовичу Можейко звання "Почесний громадянин Павлограда".

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 16 липня петицію підписали 6 осіб з 500 необхідних.