+ ще 172 громади!

Реконструкція мереж вуличного освітлення міста на основі LED технологій

Враховуючи теперішній стан вуличного освітлення в місті та можливість впровадження інвестиційного проекту «Реконструкція мереж вуличного освітлення міста Переяслава-Хмельницького на основі LED технологій та впровадження міської системи керування вуличним освітленням», завдяки отриманню пільгового кредиту NEFCO, прошу підтримати петицію для прийняття позитивного рішення депутатами Переяслав-Хмельницької міської ради щодо реалізації вищезазначеного Проекту.
Впровадження Проекту забезпечить вулиці міста якісним, сучасним, енергоефективним освітленням та покращить безпеку громадян міста.
Проект включає реконструкцію вуличного освітлення на 15 вулицях міста (вул. Богдана Хмельницького, вул. Героїв Дніпра, вул. Новокиївське шосе, вул. Покровська, пр-т Червоноармійців, вул. Соборна, вул. Сковороди, вул. Шкільна, вул. Шевченка, вул. Ярмаркова, частково: вул. Гімназійна, вул. І.Мазепи, вул. Можайська, вул. Небесної сотні, вул. Михайла Грушевського), які, переважно, знаходяться в центральній частині міста де перебуває найбільша кількість наших жителів та гостей, тому це забезпечить комфорт та туристичний потенціал міста, безпеку дорожнього руху, зробить місто привабливим і у вечірній час.
Проект передбачає реконструкцію системи вуличного освітлення, включаючи встановлення 1 055 нових світлодіодних світильників замість існуючих світильників з ртутними лампами, впровадження системи дистанційного керування, заміну 70 аварійних опор та встановленя 194 нових опор (всього – 264), заміну 15 км застарілого неізольованого дроту на новий ізольованим.
Ознайомитись більш детально про діяльність НЕФКО можна за посиланням https://www.nefco.org/o-nefko або на сайті міської ради http://phm.gov.ua/?page_id=784

Відповідь на петицію в прикріпленому файлі