Проведення пленарних засідань облради в зеленому залі

ІНШІ

Вже рік триває ремонт приміщення де мали б проводитися пленарні засідання Полтавської обласної ради, однак кінця-краю цьому ремонту не видно. Мільйони витрачаються, а депутати, представники органів місцевого самоврядування на кожне засідання шукають собі нового місця для проведення сесії.
Кожного разу організація і проведення виїзної сесії коштує платникам податків області величезних грошей (оренда приміщень, витрати на відрядження апарату обласної ради, транспортні витрати тощо). Зачасти пленарні засідання проводяться в абсолютно необлаштованих місцях (бібліотеки, музеї і т.д.). Проведення виїзних сесій ускладнює доступ громадськості, ЗМІ.
Пропоную до завершення ремонту основної зали проводити пленарні засідання Полтавської обласної ради в "зеленому зілі" обласної ради по вул. Соборності, 45. Місце - достатнє для розміщення депутатів, зручне сполучення, жодних додаткових витрат з бюджету для організації засідань.

Дата створення:

Станом на 23 серпня петицію підписали 4 особи з 1000 необхідних.