+ ще 142 громади!

маршрутам до привокзальної бути!

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Нещодавно львіська міська рада зробила мешканцям Пустомитівщини неприємний сюприз і з перенесенням кінцевої зупинки наших маршруток з вулиці Привокзальної на вулицю Садову 11Б (колишня Маршала- Рибалка). Нова кінцева зупинка є дуже незручною, бо треба пересідати на інший транспорт, щоб доїхати в центр міста (здебільшого це маршутки є ще два тролейбоси які рідко ходять). Чому мешканці сіл повинні плати ще більше, коли вони і так платять більше за рядового мешканця львова? Таке перенесення зробили, нібито, з метою розвантаження вулиці Кульпарківської і оптимізації руху транспорту, в той же час ширяться чутки, що пан Садовий вирішив укласти собі нові маршрути кінцева зупинка яких буде розташована на вул. Привокзальній якраз на місці приміських маршуток 141, 140 і всіх решта. Вул. Привокзальна дуже зручна в плані добирання в будь-який район Львова, студенти можуть пішки добратися до багатьох навчальних закладів (Політехніка, ЛНУ тощо) і не платити за додатковий транспорт, там і трамваї є, якими можна проїхати чи не через цілий центр міста, також є Привокзальний базар до якого рукою подати...Це є дуже вигідна транспортна розв'язка (такий собі транспортний хаб), звідки можна дістатися чи не в будь-який район за межами Львова (наприклад Рясне). Ну не вірю я що наші маршутки винуваті в тому, що бокується вул. Кульпарківська. Це перенесення точно зробили із якихось власних меркантильних інтересів. Доречі вул. Садова 11Б це розбита дорога - закапелок біля вулиці Любінської де взагалі нічого немає. Тож я пропоную від імені мешканців Пустомитівщини, зробити відповідні звернення від місцевих органів влади (міської та районної рад) до львівської міської ради з вимогою повернути Нам стару кінцеву зупинку вул. Привокзальну! Місцеві органи влади повинні захищати інтереси своїх мешканців від свавілля львівських чинуш....В ситуацію підлила масла інформація про скасування деяких приміських поїздів Укрзалізницею (через некомпенсацію пільгових перевезень), тож Нам - Пустомитівчанам в такій ситуації буде дуже не легко!

Оприлюднення відповіді не пізніше:

Станом на 18 червня петицію підписали 250 осіб з 100 необхідних.