Відлов безпритульних собак

Проблема безпритульних тварин, що величезними зграями пересуваються містом, не є новиною. Заходи які приймалися і приймаються місцевою владою для подолання цієї проблеми, є або малодієвими , або недієвими зовсім. Зокрема,стерилізація та чіпування безхатніх собак вирішує тільки питання щодо скорочення їх популяції .Проте, як може помітити кожен мешканець міста, такий метод подолання проблеми не працює. Кількість безпритульних тварин за декілька років таких заходів не зменшилась, або навіть збільшилась. Такий спосіб вирішення проблеми є також складним та коштовним, а стерилізована та чіпована тварина НЕ перестає завдавати шкоди та небезпеки.
Не раз на власні очі бачила напади тварин на людей, але особисто для мене останньою краплею став просто жахливий випадок в дворі п'ятиповерхового будинку, за адресою: вул.Римаренків, буд..4.
19.07.2019 о 18:25 зграя собак (приблизно 5-6 особин) вбила і намагалася розірвати на шматки кота. Це сталося серед білого дня в людному місці, де постійно грають діти. Собаки не були розлючені, чи зголоднілі, вони просто "гралися". Не впевнена, що це в них був перший випадок і тим більше, що - останній.
Якщо це сталося зараз, влітку, то чого можна очікувати взимку, коли їм буде холодно і нічого їсти?
Зараз це кіт, а ХТО буде наступного разу?

Прошу звернути увагу та вирішити питання з приводу "відлову безпритульних тварин" - собак.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 16 вересня петицію підписали 6 осіб з 100 необхідних.