Відкриття у Самборі діючого кінотеатру!

Самбір велике і достойне місто, районний центр, а розваг кіт наплакав, за часів моїх батьків у цьому місці діяло аж два(!) великих кінотеатри, на даний час у нас немає жодного. Наша молодь змушена розважатися чим є, а це бари і алкоголь, наркотики і інші засоби. На вихідних жителям міста навіть немає куди сходити, щоб глянути фільм доводиться їхати аж до Львова чи в Трускавець, а це при ціні за проїзд на маршрутці у 30грн та за білет в кіно у 50грн. доволі дорого виходить.

Рішення доволі просте, в місті є велике приміщення колишнього кінотеатру "Кобзар", яке простоює, все що там є то інколи там продають дешевий і нікудишній одяг, та ходять в бар, чому б не віддати це приміщення під аронду мережі кінотеатрів як от "Кінопалац" щоб вони відкрили у нас свій кінотеатр, і жителі міста ба, навіть району матимуть змогу з користю проводити вільний час сходивши на найновішу прем'єру фільму а діти на мультики і сімейні комедії.

Рішення доволі просте, в місті є велике приміщення колишнього кінотеатру "Кобзар", яке простоює, все що там є то інколи там продають дешевий і нікудишній одяг, та ходять в бар, чому б не віддати це приміщення під оренду мережі кінотеатрів як от "Кінопалац" щоб вони відкрили у нас свій кінотеатр, і жителі міста ба, навіть району матимуть змогу з користю проводити вільний час сходивши на найновішу прем'єру фільму а діти на мультики і сімейні комедії.

Дата створення:

Станом на 16 листопада петицію підписали 35 осіб з 500 необхідних.