+ ще 161 громадa!

Щодо демонтажу тимчасової споруди, що колись служила об`єктом для незаконного розмiщення реклами

Шановний мiський голове та мiська радо!
Прошу Вас демонтувати тимчасову металеву споруду червоного кольору, що колись служила об`єктом для розмiщення реклами, а тепер втратила чиннiсть у використаннi, яка знахиться на вулицi Гагарiна бiля супермаркету "Сiм`я" по проспекту Космонавтiв буд. 11, так як вона вже є морально застарiлою та такою, що псує естетичний вигляд мiста.
Зазначена споруда була встановлена ще за радянських часiв, та за своїм призначенням ця споруда не використовується вже багато рокiв.
Своїм виглядом вона тiльки псує вигляд мiста, не несе нiякої эстетики та своїм iснуванням лише захаращує публiчний простiр та займану територiю.
Зазначена споруда вже морально застарiла, з роками зкривилася, вигнулася, та, до того ж, вже багато рокiв не використовується за своїм призначенням.
Зазначена споруда вже багато рокiв не використовується за своїм прямим призначенням, тому в її подальшому iснуваннi немає сенсу. Й до того ж, iснування даної споруди суперечить нормам Закону України "Про благоустрiй населених пунктiв".
Тому прошу Вас демонтувати зазначену вище споруду та провести роботи по благоустрiю територiї на її мiстi та прилеглої територiї.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 18 грудня петицію підписали 4 особи з 300 необхідних.